سفارش تبلیغ
صبا ویژن
صفحه اصلی پیام‌رسان پارسی بلاگ پست الکترونیک درباره اوقات شرعی

89/9/27
1:44 ع

سلام

من برهان محمودی هستم. دانشجوی ارشد ارتباطات دانشکده صداوسیمای قم. یکی از چند هم‏کلاسی صاحب این وبلاگ. اولین مقاله‏ام را با این پرسش نخ‏نما و تکراری و مسخره، ولی مبتلابه شروع می‏کنم. هرچند که همه دانشجویان و فارغ‏التحصیلان ارتباطات همواره با این مسأله دست به گریبانند، اما تا به حال نه کسی از نظر عملی و نه از نظر علمی در مقام پاسخ‏گویی به آن برنیامده است. البته خود من هم نه قصد آن را دارم تا پاسخ دادخواهی خودم را بدهم و نه توان علمی و اجرایی آن را دارم تا این درد کهنه را درمان کنم. فلذا من هم علی‏الظاهر به خیل عظیم پرسندگان این سؤال درمی‏آیم! ولی باطنن این وبلاگ کوچک آنقدر قدرت دارد تا در سطح دانشکده دست به کار عظیمی بزند و بتواند مدیران دانشکده را مجاب کند تا برای حل مشکل ناتوانی فنی(لطفن نخوانید ناتوانی جنسی!) بچه‏های ارتباطات دانشکده خودمان چاره‏ای بیاندیشد. صدالبته که مدیران دانشکده و رئیس آن که استاد و رفیق خودمان هم هست، برای حل این معضل از ما مشتاق‏تر است.

قبل از توضیحی درباره اینکه چگونه می‏توان این مشکل را حل کرد، باید توضیح مختصری درباره دانشکده‏ها و گرایش‏ها رشته ارتباطات در سطح کشور بدهم.

ارتباطات مانند رشته پزشکی یا اقتصاد نیست که در همه دانشکده‏ها یک سری منابع و کتاب‏های استاندارد جهانی وجود داشته باشد و همه دانشجویان آن یک چیز را بدانند. رشته ارتباطات به دلیل آنکه گستردگی زیادی در دنیا دارد و ما از آنها بسیار عقب‏تریم، هر دانشکده‏ای سرفصل‏های مخصوص به خود را با گرایش مورد نظر خود ارائه می‏کند. مثلن دانشکده صداوسیما یا دانشگاه امام صادق(ع) یا دانشگاه باقرالعلوم(ع) و یا دانشگاه‏های تهران و علامه هر کدام با دیگری زمین تا آسمان فرق دارند. حتی بچه‏های دانشکده صداوسیمای قم و تهران هم با هم متفاوتند!!!

به طور مثال در دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه که چندسالی است از دانشکده علوم اجتماعی آن مستقل شده، دانش‏آموختگان روزنامه‏نگارترند از بچه‏های دانشگاه تهران که رشته ارتباطات آن هنوز زیرمجموعه دانشکده علوم اجتماعی است و از نظر مسئولان دانشکده آن که همه جامعه‏شناسند، این رشته طفیلی علوم اجتماعی است و دانشجویان و فارغ‏التحصیلان آن را به چشم یک کارشناس علوم اجتماعی در زمینه رسانه می‏دانند نه یک کارشناس رسانه! به همین دلیل است که بچه‏های دانشگاه تهران پس از دوره کارشناسی ماندن در دانشگاه و ادامه تحصیل تا مقطع دکتری را بیشتر خوش دارند تا جذبیت در بازارکار را! به خلاف بچه‏های علامه که عمدتن از همان دوره دانشجویی در مقطع کارشناسی، مشغول کار روزنامه‏نگاری می‏شوند ـ اگر بازارکاری باشد! ـ.

اما بچه‏های امام صادق(ع) حکایت دیگری دارند. ارتباطاتی‏ها همه‏گی جذب بازار می‏شوند، ولی نه کار عملی؛ بلکه مدیریتی! اینها چون پسوند دانشگاه اما صادق(ع) را با خود دارند، دیگر نیازی به داشتن تجربه عملی ندارند! بلکه سازمان‏هایی چون صداوسیما، وزارت خارجه، شهرداری تهران(معاونت‏ها و بخش‏های فرهنگی هنری آن در نگاه کلانش!)، سازمان بورس، وزارت نفت، نیرو، بازرگانی، اقتصاد، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، سازمان حج‏وزیارت و خلاصه هر سازمان فرهنگی و هنری پولداری که یک سر آن به خارج از کشور مرتبط است، دراختیار تام بچه‏های فارغ‏التحصیل دانشگاه امام صادق(ع) قرار دارد! سمت‏هایشان نیز از مدیریت روابط عمومی بگیرید تا مدیریت تبلیغات و بازاریابی و یا ریاست شبکه‏های رادیویی  تلویزیونی و یا مدیریت‏های رده دوم و سوم این سازمان‏ها.

دانشکده صداوسیما چون متعلق به سازمان است، اوضاع آنها متفاوت‏تر است. کمی در زمینه عملی دستشان بازتر و محوری که همه دور آن می‏چرخند، رسانه ملی است. چندان دغدغه بازارکار را ندارند؛ ولی همین هم خودش معضلی است. اینکه دانش‏آموختگان گرایش‏های نامربوط جای فارغ‏التحصیلان گرایش ارتباطات هم‏نام با آن رسته شغلی را اشغال می‏کنند و درنتیجه جایی برای محق آن شغل نمی‏ماند، مسأله تازه‏ای در دانشکده صداوسیما و سازمان نیست! ولی به هرحال "شغلک"ی هست که تا حدودی هم مرتبط با رشته تحصیل شده است! این از نظر عملی دانشکده؛ از نظر علمی هم که عرض کردم بیشتر سرفصل‏های ما در دانشکده صداوسمیای قم، مرتبط با رسانه‏های دیداری وشنیدرای است؛ به خلاف دیگر دانشکده‏ها و گروه‏های ارتباطات که مربوط به رسانه‏های مکتوب و یا حداکثر الکترونیکی و سایبر هستند. البته این مسأله به هیچ وجه مایه برتری و یا فخر بر دیگر ارتباطاتی‏ها نیست؛ زمینه کاری ما در رسانه ملی اقتضا می‏کند تا به سراغ رسانه‏های دیداری و شنیداری برویم.

خیلی زیاد شد. می‏خواستم مختصر توضیح بدهم که نشد! انشاءالله بقیه‏اش بماند برای مقاله بعدی. در مقاله بعدی همچنین قصد دارم تا دانشکده صداوسیمای قم و رشته ارتباطات آن که گرایشش پژوهش در ارتباطات با موضوع رسانه‏های دینی است، را بیشتر برایتان معرفی کنم.


  

89/9/24
7:33 ص

باسمه تعالی

 

در این یادداشت دو فایل آموزش آمار را برایتان به ارمغان آورده ام. تقدیم ویژه به دوستانی که سر کلاس یادداشت برنداشته اند!

آموزش آمار مقدماتی یک

آموزش آمار مقدماتی دو

___________________________________

پی نوشت 1- این دو فایل هر دو پاورپوینت بوده و ارتباطی به هم ندارند و هر کدام ویژگی خاص خود را دارد.

پی نوشت 2- در پست بعدی جزوه حمکت هنر اسلامی مربوط به کلاس آقای دکتر موسوی تقدیم خواهد شد.


  

89/9/24
7:22 ص

باسمه تعالی

اگر دین را به مثابه ی نظام جامع ارتباطی بدانیم، حضرت حسین علیه السلام یکی از ارتباط گران ارشد آن است. فرمایش صریح و روشن حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و اله گویای این مطلب است، آنگاه که فرمود:

ان الحسین مصباح الهدی و سفینة النجاة 1

ابوذر در کنار خانة کعبه دست در حلقه در خانه کرده و می گفت: کسی که مرا می شناسد ، می شناسد و هر کس مرا نمی شناسد بداند من «ابوذر غفاری» هستم، «سَمِعْتُ رَسُولَ اللهِ (ص) یَقُولُ مَثَلُ اَهْلِ بَیْتی فیکُمْ کَمَثَلِ سَفینَهِ نُوحِ فی قوم نُوحٍ مَنْ رَکِبَها نَجی وَ مَنْ تَخَلَفَ عَنْها هَلَکَ»

آیت الله سبحانی درباره این حدیث می گوید:
حدیث سفینه پس از حدیث غدیر و حدیث ثقلین، از احادیث متواتر اسلامی است که از شهرت عظیمی میان محدثان برخوردار است، کافی است که بدانیم مرحوم میر حامد حسین مؤلف عبقات الأنوار آن را از نود (90) دانشمند اسلامی که همگی از مشاهیر اهل تسنن بودند، نقل کرده است (به جزء دوم از مجلد دوازدهم، ص 914 به بعد مراجعه شود). مرحوم سید هاشم بحرانی، این حدیث را با یازده سند از دانشمندان سنی و با سی و نه طریق از دانشمندان شیعه نقل می کند. 2

________________________________

پی نوشت 1- عیون اخبار الرضا/ شیخ صدوق -ره -/ج2/ص62

پی نوشت 2- پیشوایی از نظر اسلام آیة الله جعفر سبحانی

پی نوشت 3- نظر شما در این باره چیست؟

پی نوشت 4 این روزهای غم انگیز را به دلهای شکسته شما تسلیت می گویم و توجه شما رو به مطلبی از خودم با عنوان ماجرای حیرت انگیز قاتل زوار امام حسین جلب می کنم.


  

89/9/18
12:33 ع

سلام معجزه محبت

به لحظه های “بی” توبودن سلام میکنم / به سینه ام دلی هست به نام میکنم

تمام میشود این فاصله ها بی گمان / به لحظه های “با “تو بودن سلام میکنم

یکی از مباحثی که موجب موفقیت در ارتباطات انسانی است پیشی گرفتن و اهمیت دادن به امر سلام کردن است و برای فهم بیشتر این بحث به چند حدیث اشاره می شود .

یکی از دستورات اسلام در راستای حاکمیت و صمیمیت و دوستی سلام کردن است . رسول خدا در این زمینه می فرمایند :

 « سلام درود ملت ماست »

رسول اکرم صلوات الله علیه و آله

یکی از موجبات مغفرت سلام کردن و نکو سخن گفتن است

رسول اکرم صلوات الله علیه و آله

پنج چیز است که تا زنده ام رهایشان نمیکنم...............و سلام کردن به کودکان که تا بعد از من سنت شود.

ادامه مطلب...

  

89/9/18
11:56 ص

سلام به همه دوستداران عرصه ارتباطات ، امید است که این کلوپ راهگشایی برای همه علاقهمندان باشد

ما را از نظرات خود محروم نسازید

دوست دار شما دلاوری

عرض ادب و احترام

به همین مناسبت یک پست درباره سلام برایتان خواهم نوشت

 


  

89/9/18
10:44 ص

 

 

ertebat

تبسمسلام  حسین آقا دمت گرم ،خیلی از این کارت خوشحال شدم.

به همه همکلاسی ها هم تبریک میگم انشاءالله بتونیم با تلاش و همکاری جمعی پنجره ای به این دنیای عظیم مباحث ارتباطی باز کنیم و در دستیابی به اهداف خودمون موفق بشیم .

خداحافظ تا بعدا.

بابای.ترسیدم


  

89/9/18
10:39 ص

سلام بابا دمتون گرم کی میره این همه راهو ...

ولی انگار مساله واقعا جدی شده باشه حالا که اینطوریاست منم هستم مخصوصا که کشته مرده این کارای گروهی هم هستم پس منتظر متن های اعجاب انگیز من باشید

فعلا تا اولین متن خداحافظ همگی


  

89/9/17
12:4 ع

سلام

  ____________

پی‌نوشت 1 : در آموزه ‌های اسلام آماده است که ارتباطات خود را با سلام آغاز کنید. وقتی به کسی سلام می‌کنی، یعنی به او می‌گویی که در این تعامل امنیتش از سوی تو برقرار است و در سلم تمام!

نکته‌ی بسیار جالبی است در تکامل یک فراگرد ارتباطی چرا که حس امنیت و آرامش از سوی مخاطب در برقراری، پایداری و نفوذ ارتباط و پیام بسیار موثر است. نظر شما چیه؟

پی‌نوشت 2 : بچه‌های کلوپ به هر رهگذی که به این آستان قدم نهد سلام دارد.


  
مشخصات مدیر وبلاگ
 
حسین عسگری[0]
 

با نام آنکه یادش آرام بخش دلهاست من حسین عسگری و این وبلاگ هم، کلوپ بچه‏های دوره چهارم کارشناسی ارشد ارتباطات دانشکده صدا و سیما - واحد قم هست. تو این وبلاگ گروهی تمام بچه‏های دوره نویسنده هستند.


لوگوی وبلاگ
 

نویسندگان وبلاگ -گروهی
عناوین یادداشتهای وبلاگ
خبر مایه
بایگانی
 
صفحه‌های دیگر

ترجمه از وردپرس به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ