89/9/24
7:22 ص
باسمه تعالی
اگر دین را به مثابه ی نظام جامع ارتباطی بدانیم، حضرت حسین علیه السلام یکی از ارتباط گران ارشد آن است. فرمایش صریح و روشن حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و اله گویای این مطلب است، آنگاه که فرمود:
ان الحسین مصباح الهدی و سفینة النجاة 1
ابوذر در کنار خانة کعبه دست در حلقه در خانه کرده و می گفت: کسی که مرا می شناسد ، می شناسد و هر کس مرا نمی شناسد بداند من «ابوذر غفاری» هستم، «سَمِعْتُ رَسُولَ اللهِ (ص) یَقُولُ مَثَلُ اَهْلِ بَیْتی فیکُمْ کَمَثَلِ سَفینَهِ نُوحِ فی قوم نُوحٍ مَنْ رَکِبَها نَجی وَ مَنْ تَخَلَفَ عَنْها هَلَکَ»
آیت الله سبحانی درباره این حدیث می گوید:
حدیث سفینه پس از حدیث غدیر و حدیث ثقلین، از احادیث متواتر اسلامی است که از شهرت عظیمی میان محدثان برخوردار است، کافی است که بدانیم مرحوم میر حامد حسین مؤلف عبقات الأنوار آن را از نود (90) دانشمند اسلامی که همگی از مشاهیر اهل تسنن بودند، نقل کرده است (به جزء دوم از مجلد دوازدهم، ص 914 به بعد مراجعه شود). مرحوم سید هاشم بحرانی، این حدیث را با یازده سند از دانشمندان سنی و با سی و نه طریق از دانشمندان شیعه نقل می کند. 2
________________________________
پی نوشت 1- عیون اخبار الرضا/ شیخ صدوق -ره -/ج2/ص62
پی نوشت 2- پیشوایی از نظر اسلام آیة الله جعفر سبحانی
پی نوشت 3- نظر شما در این باره چیست؟
پی نوشت 4 این روزهای غم انگیز را به دلهای شکسته شما تسلیت می گویم و توجه شما رو به مطلبی از خودم با عنوان ماجرای حیرت انگیز قاتل زوار امام حسین جلب می کنم.
با نام آنکه یادش آرام بخش دلهاست من حسین عسگری و این وبلاگ هم، کلوپ بچههای دوره چهارم کارشناسی ارشد ارتباطات دانشکده صدا و سیما - واحد قم هست. تو این وبلاگ گروهی تمام بچههای دوره نویسنده هستند.